בעבר, רביולי היה מאכל שלא נחשב לפופולרי במסעדות. עם זאת, הוא צובר פופולריות לאחרונה בגלל הייחודיות והטעמים שלו. רביולי הוא סוג של פסטה שממלאים בבשר, גבינה, ירקות או מרכיבים אחרים. מגישים את מנת הרביולי עם רטבים שונים כמו רוטב עגבניות ושמנת. באיטליה, מגישים את הרביולי בדרך כלל עם רוטב עגבניות. ניתן להגיש רביולי גם במרקים מסוגים שונים כמו מרק ירקות. ישנן סיבות רבות לעליית הפופולריות של מנות רביולי למסעדות. לעתים קרובות לאנשים טעים יותר לאכול רביולי מאשר מנות פסטה אחרות וזו אפשרות בריאה יותר מאשר סוגים רבים אחרים של מזון. גם רביולי למסעדות נחשב כקל להכנה וניתן להגישו בצורות שונות ומגוונות. רביולי הומצא באיטליה בסביבות המאה ה-18 על ידי מרקו פולו שהחזיר את הפסטה מאסיה לאיטליה.
רביולי בשר למסעדות
המילה "רביולי" מגיעה מהמילה האיטלקית "rava" שפירושה "אגוז לוז", והמונח רביולי שימש לתיאור פסטה שהייתה ממולאת בתערובת של גבינה ובשר טחון. בפירנצה של המאה ה-16, כמה טבחים החלו להשתמש בבשר במקום גבינה כמלית לרביולי שלהם. הבשר שבו השתמשו היה בדרך כלל בשר חזיר או בקר. סוג זה של רביולי נודע בשם "רביולי בשר" מכיוון שהוא הכיל בשר בתוך עטיפת הבצק שלו. במידה ואתם מעוניינים לרכוש רביולי בשר למסעדות, אתם מוזמנים לפנות אלינו, גלובל מטאורי, ואנו נסייע לכם באספקה זו.